Wishful Wednesday (41)

wishful wednesday

Berjumpa dengan hari Rabu kembali dan kali ini Wishful Wednesday pun edisi giveaway, yeay!

Sebenarnya hari ini ga mau terlalu berharap menang, soalnya Mr. Random agak kurang bersahabat denganku. Pernah sih menang (baru aja malah), tapi ya itu jaraaang banget. Bahkan November Giveaway yang 20an lebih pemenang pun ga ngeluarin satu pun namaku, hiks.

Baiklah, sekian curcolnya. Kali ini ikut meramaikan saja, yah siapa tahu beruntung (lah, katanya ga berharap :p). Berhubungan dengan Wishful Wednesday (25), kebetulan saat browsing hari ini ada yang harganya di bawah 10USD

The BurdenA newly reissued edition of Agatha Christie’s ‘Mary Westmacott’ novel, a Crime of the Heart novel about the destructive bond between two jealous sisters. ‘Sometimes you haven’t the right currency. And then someone else has to pay…’ Agatha Christie Laura Franklin bitterly resented the arrival of her younger sister Shirley, an enchanting baby loved by all the family. But Laura’s emotions towards her sister changed dramatically one night, when she vowed to protect her with all her strength and love. While Shirley longs for freedom and romance, Laura has to learn that loving can never be a one-sided affair, and the burden of her love for her sister has a dramatic effect on both their lives. A story of consequences when love turns to obsession… (source)

Mari uji keberuntunganmu di Wishful Wednesday edisi spesial hari ini, cek detailnya di Books to Share di sini.

10 responses to “Wishful Wednesday (41)

  1. tezarariyulianto

    semoga terkabul kak🙂

  2. 2 minggu lalu, WW saja juga buku Oma Agatha. Semoga terkabul yah
    Sama mbak bzee, saya juga kurang bersahabat sama Mr Random.

  3. Semoga terkabul yaa…😉

    @lucktygs
    luckty.wordpress.com/2013/12/24/wishful-wednesday-37-prom-and-prejudice/

  4. aku belum pernah baca bukunya oma agatha yg pake nama mary w niiihhh…jadi penasaran🙂 oiya tadinya aku pingin ganti aplikasi bukan random.org tapi lupa, udah keburu posting GA nya hahaha…next time deh.gudlak zee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s